Waarom Rennic Construct?

Ramen en deuren beschermen

We weten zéér goed welke beschermmaterialen er op de markt zijn. We creëren een goede hechting van onze tape en folie om uw ramen en deuren optimaal te beschermen. Pleisteren is geen proper werk, hiervoor doen we onze uiterste best om alles mooi af te schermen en nadien op te kuisen. Het aanbrengen van primers en ons pleisterwerk gebeurt steeds met afgeschermde ramen.

Respect voor andere aannemers

Stopcontacten schermen we af, op deze manier kunnen we ze makkelijker terugvinden en zijn stopcontacten nooit volgespoten met gips. Indien er toch nog stopcontacten niet opengemaakt zijn kunnen we ze gemakkelijk terugvinden.


Alle materialen mooi aanwerken

Collectoren van verwarming en waterleidingen houden we mooi proper en toegankelijk door deze altijd af te schermen. Ook rond afvoeren en wateraansluiting werken we onze gips mooi af zodat alle aannemers na ons hun werk mooi kunnen aansluiten. Ook al is dit later niet meer zichtbaar, het werkt voor iedereen beter en het oogt ook veel professioneler.


Rennic Construct, specialist in vochtbestrijding

Omdat we al een tijd actief zijn in vochtbestrijding weten we als geen ander tot op welke hoogte we moeten bepleisteren en waar we rekening mee moeten houden. Merken we zouten/salpeter in uw woning op, of ligt uw vochtscherm te hoog? Dan brengen we u hiervan op de hoogte en stellen we u de beste oplossing voor.


Adresgegevens :

Rennic
Krijkellaan 39,
3360 Bierbeek


Wij zijn verkozen tot beste vakman van 2020.


Contact

Rennic is 24/7 telefonisch bereikbaar. Alle contactgegevens vind u terug op onze contactpagina.